Bestuur lampen met de Google Glass

Onlangs is de Google Glass vrijgekomen voor developers en naar alle waarschijnlijkheid wordt de bril in massa productie genomen aan het eind van 2013 waardoor de consument de bril in het begin van 2014 kan kopen. De Google Glass is een nieuw technologisch hoogstandje waar velen al tijden naar uit kijken. In de Google Glass zit een camera’tje en in combinatie met de internetverbinding van uw smartphone kunt u lampen in uw huis bedienen, video’s rechtstreeks delen, kunt u videobellen, een routebeschrijving krijgen en altijd uw handen vrij. In de video hieronder ziet u hoe alles er uit ziet wanneer u de Google Glass in gebruik heeft.

 

 

Wanneer u wel van de technologische snufjes bent en al uw apparaten in uw huis graag zonder afstandsbediening of knoppen bedient is de Google Glass zeker wat voor u. De mensen van Revolv laten in de video hieronder zien hoe ze diverse lampen en andere apparaten op hun kantoor besturen zonder ze aan te raken. Naast het alleen aan zetten van de lampen kunnen ze met de Google Glass ook de kleur van de lampen wijzigen en ze natuurlijk weer uit zetten. Het aan- en uit zetten van uw lampen was nog nooit zo makkelijk geweest en dit is nog maar het begin aangezien de Google Glass over een tijdje gebruikt kan worden om elk apparaat te bedienen. Hieronder vindt u de video waarin de mensen van Revolv laten zien hoe ze alle lampen op het kantoor bedienen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>