Philips breidt Hue uit met LED-strips en Bloom lampen

Eind october 2012 begonnen de Apple Stores in Nederland en andere landen de Philips Hue lampen te verkopen. Deze lampen kunnen van kleur veranderd worden (bijna elke kleur van de regenboog is hierbij mogelijk). Daarnaast kun je deze lampen met jouw smartphone bedienen of door met je vingers te knippen. Het bedienen met je smartphone werkt heel makkelijk aangezien je de Hue lamp op je router aansluit, de app download op jouw iPhone of Android toestel en de lamp vervolgens via de app kunt bedienen.

 

 

Sinds de start van de verkoop van deze moderne lampen zijn er al regelmatig nieuwe updates / producten aan de Hue lijn toegevoegd en de vraag naar de Hue lampen lijkt alleen maar te stijgen. De wel bekende LED strips mogen daarom niet ontbreken en daarom heeft Philips de Hue LightStrips aan de productlijn toegevoegd. Deze LED strips hebben een lengte van 2 meter, kunnen ook van kleur veranderen en kunnen natuurlijk ook met de smartphone of tablet bestuurd worden. Naast de LightStrips wordt er ook een nieuwe lamp aan de reeks toegevoegd: de Hue Bloom. De Hue Bloom is een LED lamp van maar liefst 120 lumen waardoor de lamp vooral geschikt is om bepaalde zaken uit te lichten, bijvoorbeeld een schilderij.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>