Nederland stuurt lampen naar de Filipijnen

Wat er in de Filipijnen aan de hand is, is een verschrikkelijke gebeurtenis wat u niemand toewenst. Het is daarom gewenst om geld te doneren op giro 555 zodat ook u uw steentje bij kunt dragen. Het geld wat wordt opgehaald met giro 555 komt uiteindelijk allemaal terecht bij de getroffen mensen in de Filipijnen, maar ze zullen het niet cash in de hand krijgen. Naast eten, drinken en onderdak worden er van dat geld ook lampen naar de Filipijnen gestuurd welke werken op zonne-energie. Hierdoor kunnen de reddingsoperaties ook ’s nachts door gaan.

 

Het handige aan deze lampen is ook dat mobiele telefoons en andere elektronica opgeladen kunnen worden. Hierdoor zullen onbereikbare delen betere bereikbaar worden omdat de communicatie in ieder geval beter wordt. Wij van Lampen Expert vinden het natuurlijk prachtig dat er lampen ingezet worden om zo de nare omstandigheden te verlichten. Dat de Samenwerkende Hulporganisaties goed bezig zijn mag duidelijk zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>